Ringsted Outlet

Ringsted, Danmark

Driftsmæssige planer:

  • Optimere lejersammensætningen.
  • Øge udlejningsgraden (dialog med flere potentielle lejere).
  • Forberede mulighederne for at udvide centret med en fase 2.

De senere års positive takter for Ringsted Outlet er fortsat i 2017, og centret oplever fortsat vækst i både omsætning og antal besøgende. Kundetal udgjorde i de forløbne måneder af 2017 indeks 123 i forhold til samme periode i 2016, og omsætningen udgjorde indeks 114.

På udlejningssiden arbejdes der løbende med optimering af lejersammensætningen, og flere nye lejere åbnede butikker i centret i 2016. Også i 2017 har der været flere nye butiksåbninger, bl.a. Schiesser, Lindt, Ecco og Betty Barclay, Kappa, Skechers, H&M, Lacoste og Moss Copenhagen. Enkelte lejere er fraflyttet med henblik på at koncernen kan udleje lokalerne til stærkere brands. Udlejningsgraden udgør 93 % af arealet. Der er samtidig god dialog med flere potentielle lejere, og det forventes at der i løbet af det kommende år vil blive skabt et endnu stærkere outletcenter.

Ringsted Outlet ejes i et 50/50-ejet joint venture med CapMan Real Estate. TK Development og CapMan Real Estate vil over de kommende år fortsætte med at udvikle centret og vil ligeledes arbejde videre med mulighederne for en udvidelse af centret.